Értékesítés

EWM - professzionális hegesztéstechnikai megoldások

Gyártó weboldala

Az EWM a hegesztéstechnika területén a világ egyik piacvezető márkája.

A technológiai vezetők egyikeként partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt dolgozunk a jövő hegesztési technológiájának fejlesztésén. Célunk, hogy a hegesztési folyamatokat még gazdaságosabbá, biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tegyük.

Teljes körű szolgáltatóként felelősséget vállalunk a teljes hegesztési folyamatért.

Az elmúlt 60 évben az EWM AG nemcsak hegesztőgépek és a szükséges tartozékok gyártásával foglalkozik, hanem nagy mértékben innovatív hegesztési eljárások és alkatrészek kutatásával és fejlesztésével is.

Ezek a fejlesztések számos EWM hegesztési eljárást is tartalmaznak, mint például a forceArc és a coldArc impulzussal vagy anélkül, vagy a rootArc – a tökéletes megoldás a gyökhegesztéshez. Nem számít, hogy alumíniumot, acélt vagy más anyagot hegeszt, vagy plazma, MMA vagy MIG/MAG eljárással dolgozik: az EWM hegesztőgép mindig a megfelelő választás!

Kiváló minőségű ipari hegesztőgépeink átfogó választéka a MIG/MAG hegesztőgépektől a TIG-en és a mikroplazmán át a hordozható MMA hegesztőgépekig terjed. A moduláris felépítésű minőségirányítási szoftver, az ewm Xnet hálózatba tudja kötni az összes hegesztőgépet, így a hegesztési folyamat során minden hegesztési adatot valós időben fogad. Azonnal figyelmeztetést kap a hegesztőgép helytelen beállításaira vonatkozóan, így elkerülheti a termelési veszteségeket és növelheti a teljes hegesztési folyamat hatékonyságát. Az egész folyamatot egy megfelelő hegesztőpisztoly és hegesztési tartozékok támogatják.

Ne elégedjen meg kevesebbel hegesztőgépei, hegesztőpisztolyai, hegesztőhuzalai és a hegesztés minden más területén – próbálja ki teljes gép- és szolgáltatáskínálatunkat.

EWM - professzionális hegesztéstechnikai megoldások
IMAS – ipari füstelszívó berendezések
IMAS – ipari füstelszívó berendezések

Gyártó weboldala

Az IMAS porelszívó és légtisztító rendszerek, szűrés és elszívási megoldások tervezését, gyártását és telepítését vállaljuk.

Tanúsítvánnyal rendelkező 100%-ban az IMAS által gyártott rendszerek, melyek gyárakban, csarnokokban és üzemekben tisztítják a levegőt és védik a környezetet a légkörbe került szennyező anyagoktól.

Cégünk már több gyárban, csarnokban és üzemben sikeresen telepített hegesztési füstelszívó berendezéseket melyek karbantartásához a filtereket is cégünk forgalmazza.

Maus – professzionális hőcserélő berendezések

Gyártó weboldala

A 60 éves Maus Italia világelső a hőcserélő, kondenzátorok és kazánok gyártásához és karbantartásához szükséges szerszámok és gépek előállításában.

A berendezések mérnöki tervezése és tesztelése során a Maus Italia a kimagasló minőséget helyezte előtérbe, ennek köszönhetően a gépek és szerszámok mindenféle igényt kielégítenek még a bonyolult projektek esetében is.

Amit ügyfeleinknek kínálunk, az egyedi speciális tüskétől a több műveletet elvégezni képes szerszámokon keresztül, a teljesen automata gépekig terjed.

Tevékenységi körünkbe tartozik a hőcserélők karbantartásával kapcsolatos berendezések, eladása és bérbeadása, kopóalkatrészek forgalmazása valamint tanácsadás.

Ezek a berendezések és szerszámok főként az erőműtechnológia és erőmű fenntartás és karbantartás területére lettek kifejlesztve, továbbá az olyan iparágakban, ahol hőcserélőket használnak (pl. malomipar, cukorgyárak, stb.).

MAUS Italia Termékkínálatunk:

  • automata és egyéb speciális gépek
  • csőbehengerlő eszközök és tartozékaik
  • csőkihúzó eszközök és tartozékaik
  • cső a csőfalban orbitális hegesztéshez berendezések
  • csőhegesztéshez berendezések
  • csőköteg tisztító, vágó
  • kiegészítők

Cégünk már több mint 10 éve a Maus Italia kizárólagos magyarországi forgalmazója elégedett ügyfeleinkkel.

Maus – professzionális hőcserélő berendezések
Orbital - automata hegesztés
Orbital - automata hegesztés

Gyártó weboldala

Az Orbital Welding Tools válasz az automata hegesztéssel kapcsolatosan előforduló minden kérdésre és helyzetre. A kutatás és fejlesztésre nagy hangsúlyt fektet a gyártó, törekedve a legjobb és legmegbízhatóbb technológiára, mindezt kedvező áron.

Az különböző projektekhez kínált orbitális hegesztőgépek zárfejesek, nyitott fejesek és csővégbehegesztő automaták is megvásárolhatóak vagy bérbevehetők. A berendezések szervízelését is vállaljuk.

Ezek a berendezések kifejezetten az élelmiszer-, ital-, gyógyszeripar-, és biotechnológia és megújuló energia területére lettek kifejlesztve.

Cégünk több mint 5 éve a az OWT kizárólagos forgalmazója elégedett ügyfeleinkkel.