Magunkról

Az ITM International Kft. több mint 10 éve, 2011-ben azzal a céllal alakult  hogy a fémszerkezetek, csővezeték építés és csőhegesztés területén kiváló minőségű berendezéseket kínáljon eladásra és bérlésre partnereinek. Cégünk a német EWM hegesztőgépgyártó cég kizárólagos magyarországi képviselete, emellett az olasz Maus Italia hőcserélő berendezések gyártójának, az olasz Imas elszívó berendezések gyártójának valamint a német Orbital Welding Tools orbitális hegesztő berendezések gyártójának kizárólagos magyarországi képviselete is.

Az ITM International Kft. hosszútávú üzleti együttműködésre törekszik minden partnerével. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy nem csupán az értékesítésre fókuszálunk, hanem teljeskörű támogatást is biztosítunk ügyfeleink részére.

ITM International Kft.

Önnél a feladat, nálunk a megoldás.

ez cégünk szlogenje

Hegesztőgép bérlés

Fő tevékenységi körünkbe tartozik alumínium és acélszerkezetek gyártásához, csövek hegesztéséhez kapcsolódó berendezések bérlése és eladása, hegesztési tanácsadás és hegesztők betanítása. A hegesztési feladatokat könnyítő szerszámok, tartozékok és hegesztőhuzalok forgalmazása és a berendezések szervizelése is.

Egyéb tevékenységi körünkbe tartozik a hőcserélő berendezésekkel kapcsolatos tanácsadás, a berendezések bérlése, eladása, kopóalkatrészek forgalmazása, gyárakhoz való levegőtisztító rendszer eladása valamint az orbitális hegesztőberendezések bérlése, eladása.